KORVIEN PUHDISTAMINEN: VALITSE SOPIVA TUOTE!

Muutamalla sanalla

Käytä optimaalisen korvahygienian saavuttamiseksi mikrobiologisesti puhdistettua hypertonista, merivesipohjaista liuosta. Sen ainesosat hajottavat korvakäytävään kertyneen korvavahan luonnollisella tavalla. Valitse tippoina annosteltava liuos vauvoille ja pikkulapsille ja korvasumute vähintään 3-vuotiaille.

Eri korvanpuhdistusmenetelmistä hellävaraisin on korvanpuhdistusliuoksen käyttö. Liuoksia on saatavilla apteekista, ja niitä on helppo käyttää. Mutta mikä liuos kannattaa valita? Missä muodossa se kannattaa annostella? Entä kenelle tuotteet on suunniteltu? Vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin!

Miksi korvien säännöllinen puhdistaminen on tarpeen?

Korvamme ovat kuulon ja tasapainon kannalta välttämättömät, joten ne ansaitsevat huolenpitoa. Kaikki eivät tiedä, miten tärkeää korvien säännöllinen puhdistaminen oikealla tavalla on! Kun otat korvien puhdistamisen tavaksi, voit säädellä korvakäytävässä olevan korvavahan määrää. Tällainen ennaltaehkäisevä toiminta on tärkeää, sillä se ehkäisee muun muassa vahatulppien kaltaisia korvavaivoja.

Vahatulppa johtuu epänormaalista korvavahan kertymisestä korvakäytävään, ja se voi aiheuttaa monenlaisia epämiellyttäviä tuntemuksia, kuten särkyä, kuulon heikkenemistä ja huimausta.

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää vahatulpan oireista!

Millä tavalla minun kannattaa puhdistaa korviani?

Korvia voi puhdistaa monella eri menetelmällä: vanupuikoilla, korvalusikalla, korvakynttilöillä, liuoksilla...

Mikä on paras tapa saada korvat kunnolla puhtaiksi?

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit ovat yhtä mieltä siitä, että vanupuikkoja on syytä välttää . Ne voivat olla vaarallisia: tällaisen esineen työntäminen korvaan saattaa vahingoittaa tärykalvoa, joka on hyvin lähellä korvakäytävän suuta. Vanupuikko ei myöskään tuo korvavahaa ulospäin, vaan työntää sitä syvemmälle korvakäytävään, mikä suurentaa vahatulpan muodostumisen todennäköisyyttä.

Korvalusikoiden ja korvakynttilöiden käyttöön liittyy myös riskejä. Niiden käyttö on hankalaa, ja molemmat voivat puhkaista tärykalvon. Lisäksi korvalusikka voi ärsyttää korvakäytävän seinämiä. Korvakynttilä voi puolestaan aiheuttaa palovammoja tai jopa tukkia korvakäytävän kynttilävahalla.

Nestemäisen liuoksen käyttö on kaikkein yksinkertaisin ja hellävaraisin tapa puhdistaa korvat. Mutta millainen korvanpuhdistusliuos minun kannattaa valita?

Korvien puhdistaminen: oikean korvanpuhdistusliuoksen valitseminen!

Pieni muistutus: pidä mielessä, että korvanpuhdistusliuoksia ei pidä käyttää, jos sinulla on korvatulehdus tai reikä tärykalvossa. Kysy neuvoa korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäriltä tai apteekista.

se nettoyer les oreilles

Millainen korvanpuhdistusliuos minun kannattaa valita?

Valitse vesipitoinen liuos, sillä ne ovat tehokkaampia kuin öljypohjaiset. Valitse mikrobiologisesti puhdistettu merivesipohjainen liuos, jolla on paljon elimistön kannalta suotuisia ominaisuuksia ! Meriveden sisältämät kivennäissuolat hajottavat korvavahan ja helpottavat sen poistumista korvasta. Valitse alkuperäinen hypertoninen merivesipohjainen liuos, jonka kivennäisaine- ja kivennäissuolapitoisuudet ovat samankaltaisia kuin luonnollisessa merivedessä.

Korvavahaan vaikuttavien fysikaalis-kemiallisten ominaisuuksiensa lisäksi mikrobiologisesti puhdistettu merivesi ei häiritse korvakäytävän ihon fysiologisia ominaisuuksia tai tasapainoa. Yksinkertainen, hellävarainen, tehokas ja luonnollinen ratkaisu!

TIESITKÖ?

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden ja vastaavan teknologian käytön. Niiden avulla konsernimme yritykset ja kolmannet tahot, kuten mainostoimistoyhteistyökumppanit, voivat käyttää sinua koskevia tietoja käyttäjätilastojen luomiseen sekä palvelujen ja sinua kiinnostavan sisällön tarjoamiseen sinulle.